woensdag 26 maart 2014

Opmerkelijke ontdekkingen !

  • De stalen die ik vorige week genomen had van de plas in de Kleistraat, blijken niet zoals verwacht, urine te zijn maar wel TRANEN! He labo van het UIA is er heel duidelijk over. Het bevat geen ureum of kreatinine maar wel sporen van Natrium, kalium én Magnesium en vooral van bepaalde eiwitten die alleen bij traanvocht voorkomen waaronder Lysozym. Een dubbelcheck door de universiteit in Glasgow moet nog uitsluitsel brengen.

Volgens de omvang van de plas zou het gaan over enkele druppels. Vermoedelijk van ontroering door de metamorfose die Aartselaar is ondergaan met al die prachtige kunstwerken verspreid over gans de gemeente.
Mocht hij echt een huilbui hebben gehad dan zouden er wellicht enkele straten blank hebben gestaan. Gelukkig is dit niet gebeurt.

  • Enkele wandelaars hebben gisteren vreemde plekken in een graanveld gevonden, in de buurt van Aartselaar. Ik ben er vanmorgen meteen naar toe gestapt. Sorry voor de kinderen die tevergeefs deze ochtend aan mijn woonst stonden. Dit zijn wellicht nieuwe REUZENSPOREN.
Hier enkele foto's:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten